Рекламна агенция "Спектър дизайн"

За нас

Гордеем се, че успяхме да изградим своята идентичност и вече 20 години печелим доверието на нашите клиенти. Позитивни, амбициозни, съпричастни с бизнеса Ви. 

Водим се от главната ни цел – да обвържем трайно Вашите клиенти с Вашия продукт.

Нашите клиенти са вече и наши приятели!

Така ние превръщаме работата в удоволствие!

Какво и как го правим

Рекламни материали

Сувенирите са неизменна част от рекламното перо на всяка фирма. И въпреки че понякога на тях се гледа с пренебрежение, те всъщност са ефективен начин да рекламирате дейността си понякога дори с години, пред максимален брой хора, без да давате луди пари за това. 

Разбира се, много е важо какви сувенири ще изберете. Истината е, че на пазара разнообразието е огромно: химикалки от всякакъв вид (от обикновени, пластмасови, до скъпи метални модели); моливи; запалки; аксесоари за бюро; еко подаръци; торбички; тениски; шапки; usb-та; пауър банк. Каталозите са пълни с всякакви модели рекламни сувенири. 

Съветваме клиентите си да избират не задължително луксозни, но със сигурност качествени модели, защото те се ползват от хората дълго и с удоволствие. И през цялото време пред очите на потребителите стои името и логото на рекламираната фирма. Ние имаме грижата печатът да е дълготраен. 

Графичен дизайн

и предпечатна подготовка

Появява се необходимостта от рекламни печатни материали. Тя ни предизвиква да измислим формите:
визитки, папки, покани, календари, брошури, флаери, листовки, етикети, менюта, списания, книги... 
И стигаме до художествения или графичен дизайн.

Този графичен дизайн дава реална форма и цвят на идеята ни. Сега е времето за предпечат или подготовка на файловете за печат.

Съвременният графичен дизайн се превръща в истински продукт благодарение на съвременния печат, който се представя най-често от 3 основни компонента: 
- печатната машина 
- мастилото за печат
- и подходящия материал (стотици видове хартия, картон, фолио, пластмаса и др.)

Корпоративна визия

Вашата корпоративна идентичност е фирменият стил, който съдържа в себе си най-важната и полезна информация – фирмено лого и координати за обратна връзка.

Това е ежедневно използваната акциденция – визитки, фирмени бланки и папки, пощенски пликове, хартиени торби и блокноти за бележки.

Към специализираната корпоративна идентичност за хотели освен изброените печатни материали се добавят още хенъгри за врата тип НЕ МЕ БЕЗПОКОЙТЕ, хотелски PVC карти, мини папки за карти, информационни листовки за хотела, менюта мини бар и менюта рум сервиз.

Целта на всяка корпоративна идентичност е да улеснява комуникацията Ви с клиенти и партньори. Тя показва Вашето сериозно отношение към тях и допринася за изграждане на фирмения Ви имидж в бранша. 

Широкоформатен печат

Широкоформатен печат. Печат на винил, хартия,фолио, PVC, текстил, тапети, кожа и канаваца, строителна и винилна мрежа. Директен печат, лазарно гравиране и рязане. Дигитален и офсетов печат. Дизайн.Свържете се с нас

   Tel: +359 888576180

   Tel: +359 888123135

   Email: sdesign@abv.bg

 

Последвайте ни

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
S      
Skype: Спектър дизайн
Пишете ни и във Viber:
+359 888 123 135